11.10.2016

Cami huzur, kitap bilgi dolu... Sen de gel, sen de oku!

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2016 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası temasının "Cami ve Kitap" olarak belirlenmesinden dolayı haftayla ilgili İlimiz Merkez, Belde ve Köylerindeki Cami ve Kur’an Kurslarında 01-07 Ekim 2016 tarihleri arasında “Kitap Okuma Etkinliği”  düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında; İlimiz Merkezinde Aşağı Yeni Camii ve Çatmaca Yunus Emre Camii’nde, Beldelerde Kozcağız Merkez, Hasankadı Merkez Camilerinde, köylerde ise Çakırdemirci Köyü, Arıt Köyü Menteşpiri Camilerinde İl Müftü V. Rıdvan KARATAŞ, Şube Müdürleri Mahmut SEMİZ ve Necmi AÇIKGÖZ, Vaizler İhsan YAZICIOL, Bayram ALPTEKİN, Feryal ÇOLAK, Nefise KULOĞLU ve Şule Soyal ŞENOL’un katılımlarıyla gerçekleşen etkinliklerde yaklaşık 300 Din Görevlimiz ile  “Kitap Okuma Etkinliği”  düzenlenmiştir.