22.10.2022

Maden Kazasında Hayatlarını Kaybeden Kardeşlerimiz İçin Kur’an-ı Kerim ve Dua Programı Yapıldı

Amasra İlçemizde 14 Ekim 2022 tarihinde meydana gelen maden kazasında hayatlarını kaybeden 41 Maden Şehitlerimize ithafen Ulus Merkez Hasandede Camiinde Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve Dua Programı yapıldı. 22 Ekim 2022 Cumartesi günü öğle namazını müteakip yapılan programda İstanbul’dan gelen din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, kaside ve naatlar okundu, dualar edildi. Programa Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İlçe Müftü Vekili Turgay Bayram, Şube Müdürü Ethem Bayraktar, Kızılay Gönüllüleri, STK’lar, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programın akabinde Ulus Belediyesi tarafından vatandaşlara ikramda bulunuldu. Hayatlarını kaybeden tüm Şehitlerimizin mekanları cennet makamları âli olsun. Allah tüm Şehitlerimizin yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin.