21.09.2022

2022 Yılı Eylül Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

Ulus İlçe Müftülüğü 2022 Yılı Eylül Ayı Personel Toplantısı 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 09:30’da, Ulus Doğa Park Otel salonunda, Bartın İl Müftümüz Ömer Keskin, İlçe Müftü Vekilimiz Turgay Bayram, Bartın İl Müftülüğü Şube Müdürü Güngör Çakan, Müftülük Şube Müdürümüz Ethem Bayraktar ve tüm din görevlilerimizin (imam-hatip, müezzin kayyım, Kur’an kursu öğreticisi) katılımıyla gerçekleştirildi. İlçemiz Kalecik Köyü Orta Mahalle Camii İmam-Hatibi İlyas Pekmezci’nin Kur’an tilavetiyle başlayan toplantı, Müftülük Şube Müdürümüz Ethem Bayraktar’ın personeli ilgilendiren konularla ilgili gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Bartın İl Müftümüz Sayın Ömer Keskin’in personele hitabı, bilgi ve tecrübe paylaşımı ile devam etti. İlçe Müftü Vekilimiz Turgay Bayram, Bartın İl Müftümüze toplantıya teşrifleri için teşekkür etti. Hatıra fotğrafı çekilerek toplantı sona erdi.