28.10.2017

Bilal BAYAR'a Veda Yemeği Programı Düzenlendi

İlçemiz, Zafer Köyü Merkez Camii İmam-Hatibi Bilal BAYAR hocamız, Bartın Yalı Terminal Camii İmam-Hatipliğine atanması nedeniyle Zafer Bölgesi ve çevresinde görev yapan Din Görevlilerimiz tarafından sürpriz bir veda yemeği programı düzenlendi. Yemek programına; İlçe Vaizimiz Adil ISIN, Müftülük Daire Personelimiz, Mezgeller C-Mahalle Camii İmam-Hatibi ve Diyanet-Sen Ulus Temsilcisi Ahmet CESÜR, Hasandede Camii İmam-Hatibi ve Evrensel Hafızlar Derneği Bartın İl Temsilcisi Nurettin ALTEKİN ve Zafer Bölgesinde görev yapan Din Görevlilerimiz katıldı. İlçe Vaizimiz Adil ISIN yaptığı konuşmada, İlçe Müftümüz Sn. Murat OKUYAR'ın rahatsızlığı sebebiyle programa katılamadığını, selamlarını ve temennilerini ifade etti. Bilal hocamıza bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti, yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyerek hediye takdimi yapıldı. Ayrıca Ahmet CESUR ve Nurettin ALTEKİN hocalarımız tarafından da Bilal hocamıza çeşitli hediyeler verildi. Duygu dolu anların yaşandığı programda Zafer Bölgesi Din Görevlilerimiz de Bilal hocamızla ilgi duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

Bizler de Ulus İlçe Müftülüğü olarak Bilal BAYAR hocamıza bu zamana kadar yapmış olduğu gayretli, özverili çalışmaları ve güzel hizmetleri için teşekkür eder, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.