18.08.2022

Bartın İl Müftüsü Ömer Keskin, Din Görevlileri ile tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Bartın Kültür Merkezi salonunda 18.08.2022 perşembe günü gerçekleşen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Hatice Hasçiçek, Şube Müdürleri Güngör Çakan ve Enes Kabaran, İl Müftülüğü Vaizleri ve merkeze bağlı Camilerde görev yapan tüm Din Görevlileri katıldı.

Toplantı Arap Camii İmam-Hatibi Nihat Sevingün’ün Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İl Müftüsü Keskin’in konuşmasından önce, İl Müftü Yardımcısı Hatice Hasçiçek Eğitim Hizmetleri, Şube Müdürü Güngör Çakan Personel ve İdari Mali İşler ve Şube Müdürü Enes Kabaran’da Din Hizmetleri ve Hac-Umre Hizmetleri ile ilgili Başkanlığımızdan gelen talimatlar ve birim planlamaları ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler.

“İl Müftüleri Kararnamesi” kapsamında Bartın İl Müftüsü olarak atanan ve görevine başlayan İl Müftüsü Ömer Keskin ilk toplantısını Din Görevlileri ile gerçekleştirerek; ‘’Görev yaptığınız sürece heyecanınızı kaybetmeyin, görev yaptığınız yerlerde öyle işler yapın ki emekli olduktan yıllar sonra bile sizleri hayırla ansınlar.’’ diyerek çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Toplantı ‘’2022 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası’’ münasebetiyle düzenlen yarışmalarda dereceye giren görevlilere İl Müftüsü Keskin tarafından takdim edilen hediyeler ile son buldu.

Yarışmalarda; Hafızlık ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında Ustaoğlu Köyü İmam-Hatibi Ersin Kaynak birinci, Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışmasında Ahmetpaşa Köyü Kınalıoğlu Mahalle Camii İmam-Hatibi Muhammed Yusuf Demir birinci, Bilgi Yarışmasında Yukarı Halilbey Camii İmam-Hatibi İrfan Bozkurt üçüncü ve Proje Yarışmasında  Çaybükü Köyü Davutlar Mahalle Camii İmam-hatibi Ramazan Hendek birinci oldu.