16.08.2022

Orduyeri Camii’nde “Çocuklarla Camide Bir Gün” Projesi Gerçekleştirildi.

Çocuklara milli ve manevi değerleri öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik düzenlenen "Çocuklarla Camide Bir Gün" projesi Bartın Müftülüğü Orduyeri Camii’nde gerçekleştirildi.

Orduyeri Camii İmam Hatibi Sadettin Karakaş riyasetinde yapılan etkinlik kapsamında ilk olarak Orduyeri Caminde Kudüs ve Mescidi Aksa Programı gerçekleştirildi. Programın ardından Öğle namazında Bartın Aşağı Yeni Camii’ne ziyaret gerçekleştirildi. Öğle namazının ardından Bartın Arap Cami ve müze ziyareti gerçekleştirildi.

İkindi Namazı Orduyeri Caminde kılındıktan sonra Kur’an-ı Kerim, Dini Bilgiler, kitap okuma, oyun vb. etkinlikler düzenlendi.
Akşam Namazından sonra ailelerin de katıldığı programda tüm ölmüşlerimizin ruhlarına ithafen ve Yaz Kur’an Kursu boyunca öğrencilerimize ikramda bulunan hayır sahipleri için Yasin-i Şerif okunup dualar edildi.

Yatsı Namazının cemaatle kılınmasıyla beraber program sona erdi.