24.05.2022

Ayasofya Hafızlar Topluluğu'ndan Kur'an Ziyafeti

Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış Kur’an-ı Kerimi Ayasofya Kebir Camii İmam Hatibi Ferruh Muştuer tarafından okundu.

Kur’an tilavetinin ardından İl Müftüsü Abdülcelil Çakar tarafından selamlama konuşması yapıldı.
Program Sala dinletisi, ardından Ayasofya Kebir Camii İmam Hatibi Ferruh Muştuer tarafından Ayasofya Camii tarihi, dünü, bugünü hakkında katılımcılara bilgi verilmesi ile devam etti.

Ayasofya Kebir Camii Baş Müezzin Kayyımı M. Hadi Duran önderliğinde Ayasofya Hafızlar Topluluğu Tarafından katılımcılara ilahi dinletileri sunuldu.

Kapanış Kur’an-ı Kerimi Ayasofya Kebir Camii Müezzin Kayyımı Şükrü Asıleren tarafından okundu.
Vali Yardımcısı Miraç Akbulut, İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, İl Müfü Yardımcıları Hulusi Güner, Hatice Hasçiçek, İlçe Müftüleri, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, din görevlileri ve vatandaşların katıldığı program hediye takdimi ile sona erdi.