05.07.2021

Bartın İl Müftü Yardımcısı Hulusi Güner; tadilatı biten Eskiemirler Köyü ve Sütlüce Köyü Yolaltı Camilerinin açılışlarını gerçekleştirdi.

Camilerin tadilatında emeği geçenlere şükranlarını sunan Müftü Yardımcısı Hulusi Güner, "Rabbimiz Tevbe suresinde mealen 'Allah'ın mescitlerini ancak Allah'a ve ahiret gününe iman eden, namazı dosdoğru kılan, zekatı veren ve Allah'tan başkasından korkmayan kimseler imar eder' buyuruyor. Tadilatı biten Eskiemirler Köyü ve Sütlüce Köyü Yolaltı Camilerimizde günde beş vakit okunacak ezanların, kılınacak namazların, edilecek duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. İlimize kazandırdığımız her bir caminin ülkemizin ve milletimizin geleceği için vatan topraklarına dikilen birer manevi muhafız olduğuna inanıyorum." diye konuştu.