11.06.2021

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında "Etkili Hutbe Sunumu ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları” İl finali düzenlendi.

İl Müftülüğümüz tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında "Etkili Hutbe Sunumu ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları” İl finali Düzenlendi.

İl Müftülüğü tarafından Çatmaca Yunus Emre Camiinde 10 Haziran 2021 tarihinde Erkek Din Görevlileri arasında "Etkili Hutbe Sunumu ve Ezanı Güzel Okuma Yarışmaları” İl finali düzenlendi.

Erkek din görevlileri arasında yapılan Etkili Hutbe Sunumu yarışmasına katılan Ulus İlçesi Dodurga Köyü Karamanoğlu Mahalle Camii İmam-Hatibi Emre Anıl birinci oldu. İlimizi Bölge yarışmasında temsil etme hakkı kazandı.

Erkek din görevlileri arasında yapılan “Ezanı Güzel Okuma” yarışmasına katılan Merkez Avgölü Köyü Camii İmam-Hatibi Sedat Aydın birinci oldu. İlimizi bölge yarışmalarında temsil etmeye hak kazandı.

İl Müftüsü Abdülcelil Çakar yarışma sonunda bir konuşma yaparak yarışmaya katılan görevlilere teşekkür ederek onların yetişmesinde emeği bulunan hocalarına şükranlarını sunarak başarılarının devamını diledi.