21.01.2021

Din Görevlilerimiz Çocuklarla Çevrimiçi Buluşuyor!

Değerli Arkadaşlar...

“2021 Yılı Eylem Planı” çerçevesinde bütün cami ve mescitlerde çocuklara yönelik (25.01.2021-12.02.2021) tarihleri arası sömestr tatilinde “CAMİ GÖREVLİLERİ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR” online programları düzenlenecektir.

Bilgisayar, internet vb. teknik imkânı olan cami görevlileri, görev bölgelerinde ikamet eden çocuklarla, ilgili tarih aralığında, hafta içi her gün Whatsapp, Google Duo, Discord, Zoom gibi uygulamalar üzerinden çevrimiçi buluşma programı düzenleyecektir.

Program 15 Ocak ve 22 Ocak 2021 tarihlerinde Cuma vaazlarından sonra vatandaşlara, ailelere duyurulacak ve katılmak isteyen çocukların kayıtları din görevlilerince iletişim bilgileri ile birlikte alınacaktır.

Programa katılan öğrencilere ÖRNEK ÇİZELGE’ ye göre puanlama yapılıp, program sonucunda ilkokul ve ortaokul öğrencileri farklı kategoride değerlendirilmek üzere birinci, ikinci ve üçüncülere mahalli imkanlar ölçüsünde 12.02.2021 tarihinde ödüller verilecektir.