08.03.2017

İlçe Müftümüz'ün Göreve Başlama Mesajı

Bartın İli Ulus İlçe Müftüsü olarak atanan Murat OKUYAR hocamız 08.03.2017 Çarşamba günü İlçemizdeki yeni görevine başlamıştır.

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

Rahman ve Rahim olan Allah'ın Adıyla

Yüce Mevlâ'ya hamd, Allah'ın Resulü'ne sonsuz salat ve selam olsun.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın uhdeme tevdi etmiş olduğu Ulus İlçe Müftülüğü görevime 08.03.2017 tarihi itibariyle başlamış bulunuyorum. Din-i Mübin-i İslâma ve Aziz Müslümanlara hadim (hizmetkâr) olmayı bizlere nasib eden Mevlâya şükürler olsun. Doğal bir güzelliğe, sıcak kanlı insanlara sahip olan Ulus İlçemize atanmamın bahtiyarlığını yaşıyorum. Zengin din gönüllüsü kadrosu ile güzel bir ekip çalışması yaparak halkımızla birlikte din hizmeti adına güzel çalışmalar yapacağımızı ümid ediyorum. Başta İlçe merkezi olmak üzere belde ve köylerimizde yoğun programlar yaparak halkımızın dini bilgilerini en doğru kaynakları kullanarak Diyanet İşleri Başkanlığı'mız ve Türkiye Diyanet Vakfı imkanları ile artırmaya, soru ve sorunlara çözüm üretmeye gayret edeceğiz. Bu konuda en önemli kaynağımız Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimizin sahih sünneti olacaktır. Görevime başlarken muhterem din gönüllüsü meslektaşlarımı, Ulus'ta ikamet eden vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyor, Rabbimizin Kur'an-ı Kerim'de bizlere öğrettiği şu dua ile niyazda bulunuyorum:

"Rabbim! Gireceğim yere doğruluk ve esenlik içinde girmemi sağla, çıkacağım yerden de beni doğruluk ve esenlik içinde çıkar. Katından bana yardımcı bir kuvvet ver"(İsra/80)

Murat OKUYAR

İlçe Müftüsü