25.02.2020

Kumluca Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencilerinden İl Müftüsü Abdülcelil Çakar ve Müftü Yardımcısı Hatice Yazıcıol'a ziyaret

Ulus İlçesi Kumluca Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu Öğrencileri “Çocukların rol modelleriyle eşleştirilmeleri ve okumanın önemi hakkında bilinçlendirilmeleri amacıyla hayata geçirilen bana kitap okur musun” projesi kapsamında Türkçe Öğretmeni Nurdan Öztürk rehberliğinde Bartın İl Müftüsü Abdülcelil Çakar’ı ve Müftü Yardımcısı Hatice Yazıcıol’u makamlarında ziyaret etti.

İl Müftüsü Çakar, Dinimizin beşikten mezara kadar okumaya önem verdiğini ve ilk emrin “Oku” olduğunu hatırlatan bir konuşma yaptı. Öğrencilerin yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve onlara kitap hediye ederek, teşekkürlerini iletti.

Ardından Müftü Yardımcısı Hatice Yazıcıol, öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Gençliğe Değer” projesi kapsamındaki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret Müftü Yardımcısı Yazıcıol’un öğrencilere kitap okuması ve okunan bölümün değerlendirilmesi ile sona erdi.