24.02.2020

Toplumsal Uyuma Yönelik Etkinlikler Kaynaşma Programı.

Diyanet İşleri Başkanlığının talimatıyla Toplumsal Uyuma Yönelik etkinlikler kapsamında ilimizde bulunan yabancı ailelerle Belediye Sosyal tesislerinde kahvaltıda biraraya gelindi.
Bundan sonraki süreçte yapılacak etkinliklerin istişare edildiği programa İl Müftüsü Abdülcelil Çakar ve İslami ilimler Fakültesisi Dekan Yardımcısı Coşkun Baba, Bartın Üniversitesi İslâmî İlimler Fakültesi Öğretim üyeleri, üniversite de okuyan yabancı uyruklu öğrenciler ve İl Müftülüğü personeli katıldılar.
İl Müftüsü Abdülcelil Çakar konuşmalarında İslamın kardeşlik müessesesine verdiği öneme değindi.
Bundan sonraki programların düzenli bir şekilde devam etmesi, daha çok insana ulaşılması, tefsir ve hadis derslerinin yapılması, güncel ve sosyal olayların değerlendirildiği program, yapılan sohbet ve dua ile sona erdi.